YAMIE PASTABAR HOOFDDORP

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 291 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yamie Pastabar Hoofddorp. Meer weten? Ontdek meer

27 feb 2024 om 21:04 The food was tasty but was not hot when it was delivered, at best tepid. Was much better last time we ordered.
25 feb 2024 om 20:12 Fantastische smaak, goede porties. Koelt wel snel af omdat het in dunne bakjes zit. Ondanks dat, absolute aanrader!
21 feb 2024 om 12:58 We misten de spinazie en de champignons
20 feb 2024 om 22:14 Het eten was heerlijk, vers gemaakt, ruime porties en vriendelijke bezorging. Wij zullen er zeker nog een keer bestellen!
17 feb 2024 om 21:31 Found a piece of chicken / meat in my veggie pasta. Compared to my previous experience, the taste / quality is not good.
16 feb 2024 om 22:56 Heerlijk gegeten
11 feb 2024 om 21:16 Was super lekker!
10 feb 2024 om 9:51 1/2 uur voor gegeven tijd en heerlijk als altijd
7 feb 2024 om 19:18 Good
7 feb 2024 om 15:47 Usually happy with this restaurant, but yesterday I found small bones in the chicken which was really gross. However, the pasta with white sauce was delicious. Hope they improve on this issue.
31 jan 2024 om 20:19 Lekkere pasta! Goede portie, smaakte goed. De garnalen waren een beetje te enthousiast gebakken, kan ook misschien komen doordat ik niet zo dichtbij woon en de garnalen zijn doorgegaard tijdens het bezorgen. Maar zeker voor herhaling vatbaar
28 jan 2024 om 0:19 Bedankt! Het was heerlijk!